President Day = Day Off

Idag har jag varit ledig sa jag har haft en langhelg kan man saga.
I fredagskvall minns jag inte vad jag gjorde men lordag var jag nere i stan med Ev och lite annat nytt folk.
Det var valdigt trevligt!

Igar (sondag) tog jag en langpromenad och strosade runt lite nere i Town Center och sen ringde Ev och fragade om jag ville hanga med till Cheesecake Factory pa middag - jag tackade inte nej.
Eftersom jag redan hade atit tog jag bara en Wild Blueberry White Chocolate mousse Cheesecake. Ett hett tips!

Sen idag traffade jag Ev igen for hon var den enda som inte jobbade idag sa vi tog en roadtrip langs kusten norrut och kollade runt lite.. hittade ett par ratt balla platser!
Vi var bla vid Muir Beach , Stinson Beach och Dillon Beach.
Jag tror att jag redan namnt det men naturen ar oslagbar haromkring!


Detta ar nagonstans norr om Muir beach


Det ar en liten ponny och en get och honor och ett trad med rosa blommor
Jag vet inte om det samma i Sverige men har heter det Cherry Blossom


En alle'

Random hus

Ev's vardfamiljs hundar Kiwi och Keekee

"Trad over en vag" kallar jag den har bilden

Random place utefter vagen





Ev



En bat tankare

baksida av Nick's Cove

Ett lite gammaldags telefonbas


Ett bildack



Nara Dillon beach


yes...

Ah.. jag tycker att det ar lite o-roligt (jag gjorde ett skamt) att halla pa med sanna har saker som bloggar sa det ar darfor jag inte uppdaterar sa ofta.. men nu kanner jag for det!

Ja.. jag vet inte vad jag ska skriva egentligen.. det har hant sa mycket och det hander fortfarande lika mycket varje dag!
jag tror jag tycker om det har stallet mer och mer for var dag som gar och detsamma galler familjen.
jag har bara roligt hela tiden och onskar att det haller i sig resten av aret!
dessvarre tycker jag det ar trakigt att det inte ar fler au pairer som har det lika bra, det forvanar mig hur manga det ar som hamnar i konstiga familjer och mer eller mindre blir utnyttjade som hembitraden.

Det var ju kanske ett ganska trakigt amne men jag kan beratt nagot roligare...
ehm...
Ja, for alla som inte jag redan har berattat det for sa har jag funnit Reese's Peanut Butter Cups som ar det GODASTE jag atit i hela mitt liv!
det ar verkligen nagot som borde introduceras i Sverige!!
Och! EN SAK TILL! jag och Sofia akte till stan i lordags med farjan, vilket var valdigt trevligt och dar gick vi runt langs Market Street och lite sidogator.. och PLOTSLIGT .. en skivbutik! sofia var val inte sa hemskt intresserad egentligen men jag ville titta lite..
valdigt onodigt egentligen for jag vet att jag alltid koper nagot och jag maste fa med allt tillbaka hem sen med!
Iaf.. vi gick in och jag hittade Elvira Mistress of the Dark! det var ganska coolt.. jag har letat som en galen efter denna film och dar stod den framfor mig - for 50kr! jag alskar fynd! "Fyndaren" ar vad dom brukar kalla mig...

Hmm.. Ja.. jag kan lagga till lite bilder med.. jag och barnen har hittat en ny favorit plats - eller egentligen ar det min favoritplats.. men dar finns en lekplats sa barnen gillar den med och en park med en stay av en hast som heter Blackie, det ar en kulle som ligger precis vid bukten i Tiburon och man ser Golden Gate Bridge, stan, hela Tiburon, Sausalito och sa.. mycket vackert..
sa nar det blir fint vader igen ska ajg ta barnen dit igen.. eller kanske Rodeo Beach.. det ar med ett favorit stalle jag har skaffat mig..



Innan laggdags

Louise och jag tog en kaffe en morgon nar vi hade lite tid over i Town center Corte Madera

Maddie gor sin beromda pirat-min. Simlektion i Tiburon

Provar mina skor

Picnic i Tiburon.. fast ett annat stalle.. Jag gillar Tiburon.. Det ar latt att hitta dit och valdigt fint!





Blackie


















*

igar var det annu en dag utan vila. tog alex till skolan pa morgonen och grejade lite mellan vi skulle hamta han igen. plockade uppa barnen vid skolan och sen at vi lunch hemma.

stadade lite och packade ihop snacks och filt mm och for till standen. dar motte vi upp med Timo och hans barn och lekt lite.
efter det akte vi in till Sausalito och traffade Louise och hennes barn och tog en glass. Jag hittade en smak med Korsbar och mork choklad (alskar amerika for har finns allt med korsbar! det var riktiga korsbar i med i halvor!)

Efter det fick vi snabba och hem att tvatta av oss och gora oss lite fina for att sen aka in till SF pa Isabells sista middag. Det blev Benihana och det var en verklig upplevelse!
Aker man nan gang till USA ar Benihana ett hett tips! Det ar en japansk kedja dar dom lagar maten pa bordet och gor en massa tricks! AWESOME!

Sen akte vi hem och lade oss.

Imorse kom Louise och hamtade upp mig och vi akte ivag och tog en kaffe nere i centrum. stotte pa Sofia pa parkeringen, vilket var lite av en overraskning! Hon ringer mmig sen ikvall sa ska vi bestamma en date.

Snart kommer Shari hem med barnen och da blir det lunch sen ska jag ta dom till parken och efter det har vi gymnastik kl 16.

Vet annu inte vad det blir ikvall men kanske gar ut en svang eller sa!

(Igar sag jag solen ga ner over havet nar vi akte over Golden Gate Bridge in till stan, bokstavligt talat! det gick pa bara tva minuter sa var hela solen borta! helt sinnessjukt!)




Alcatraz!




Day 2

So... Igar hann jag inte skriva for jag hade fullt schema! Men tankte att jag kunde uppdatera lite nu eftersom jag har lite tid over innan barnen ska hamtas i skolan.

Frukost 7.30 och kl 8 lamnade vi (jag och Shari) Maddie pa hennes skola och sen Alex pa hans. Sen slappte Shari av mig hemma och akte till jobbet.
Jag tog med mig Isabel och vi akte till San Rafael for att fixa mig ett Social Security Number och sen tillbaka till Corte Madera for att satta upp ett bank konto. (Jag fick en fin sparbossa i form av en kanin!)

Akte och hamtade Alex och sen plockade vi upp Maddie. At lunch hemma och sen packade vi snacks och akte till Tiburoun (stavning osaker) dar vi akte upp pa ett berg och gungade lite. Man kunde se stan (SF), hela Tiburoun, Golden Gate Bridge mm.


Sen for vi runt till biblioteket mm..

Pa kvallen akte jag Isabel och en annan tjej som heter Sara till San Rafael igen och gick pa bio - No Strings Attached.

Det var valdigt fint vader ca 22 grader och solsken!




RSS 2.0