Another day in paradise...

Gick upp tidigt idag igen och akte over till Elena och barnen, alltid lika trevligt att se dom sma liven! Fantastiska ungar!
Sen hade jag ett litet uppdrag, igar plockade vi ur hyllorna lite har och det blev lite glas och prylar som ska skickas ivag till slakten och vi behovde ju da lite kartonger att stoppa detta i. 
Sa jag akte forst till Wahlgreens for att kopa lite harfarg at P och dar hade dom inga (ingen harfarg heller for den delen. Akte vidare till Safeway - ingen lycka dar heller. Sa jag provade med CVS, dom hade harfarg men inga kartonger. Micheals var inte oppet sa jag bestamde mig for att det fick vara nog och akte till gymmet en svang. 
Pa hemvagen fick jag dock den brillianta iden att ga in pa Big Rock, ett mini mart tva gator fran var jag bor. Dar var dom fina och sa att "Sjalvklart, hjalp dig sjalv! Det star en kontainer bakom byggnaden, grav i den du och ta vad du vill ha" 
Sa det gjorde jag minsann.. hittade iaf en vettig kartong! 
 
Sen bar det av hemmat och har val gjort lite det ena och det andra. 
 
Lite senare....
 
Ikvall hade vi middagsbjudning har hemma. Det var trevligt! Vi hade ett av grannparen over och tva andra vanner. Vi at kottbullar och potatismos med brunsas och lingonsylt. yummeliyum!
 
Nu sitter vi framfor tv:n och tar igen oss lite med ett glas vin innan laggdags. imorgon ska vi upp tidigt igen. 
Jag tror att jag gillar det dock! 
 
Natti
 

Idag var ingen vanlig dag!

Jag har sedan jag kom tillbaka till CA haft mer eller mindre semester och darmed alltsa blivit ganska bekvam av mig kan man val saga.
Gar sallan upp tidigare an 10.30 men idag akte jag over till Elena och Neal och hjalpte till med morgonrutinen for fyrlingarna vilket innebar at jag fick ga upp kl 5.50... trodde inte att det skulle ga na bra men jag var forvanansvart pigg!
Sa jag for ivag strax efter 6am. Efter det akte jag till gymmet, det var ju trevligt for omvaxlings skull med!
Sa nu sitter jag och dricker en liten smoothie och funderar pa vad jag ska gora resten av dagen... ta en liten power-nap kanske! :D

Back in CA

Ja, det har med bloggen gick ju inte riktigt som jag hade tankt mig fran borjan... 
Det har nu gatt mer an ett ar sedan jag uppdaterade senast och mycket har hant sedan dess vill jag lova. 
Efter att ha bott i Corte Madera i ett ar var jag lite tveksam till hur jag skulle gora da jag fick forfragan om att forlanga min tid i Usa med Cutural Care.
Jag bestamde mig dock tillslut for att ga in i forlangningsprogrammet och se om jag kunde hitta en familj som verkade passande. 
Jag var matchad med flera olika familjer men valde att ga med en familj som bodde pa ostkusten, i Hopkinton New Hampshire. 
Sa i slutet pa Januari 2012 flyttade jag till New Hampshire till en familj med tre flickor, alder 3,5 & 8. 
Jag flog ut fran San Francisco och mellanlandade i Chicago och flog sen ut till Manchester, NH dar min nya vardmamma kom och hamtade upp mig. Vi hittade varandra trots forseningar och fel terminaler. 
 
Till en borjan trivdes jag valdigt bra. Familjen visade sig ha bra humor och det flot pa fint. Det var lite omstandigt att komma fran Kalifornien med sol och hamna i ett "winter wonderland". Ingen skillnad mot om jag skulle akt hem till Sverige forstas men det kravdes lite omstallning!
 
Concord, som ar huvudstaden i NH lag bara 10 min bilfard fran var jag bodde och dar holls jag for det mesta nar jag inte jobbade. Jattegullig stad. 
Sag manga trevliga konserter bl.a Styx, Reo Speedwagon, Ted Nugent, Van Halen, ZZ Top, Georgia Satellites, Chicago och The Doobie Brothers. 
Jag hade den basta sommaren i mitt liv - varen kom fort och det var mellan 20-35 grader varmt fram till slutet pa september. 
Vid den tidpunkten hade jag dock trottnat pa att vara au pair och bestamde mig for att avsluta programmet. 
Det var ingen trevlig upplevelse att ga igenom det men den 1 oktober flog jag ut fran Boston och akte hem till mamma! 
 
Att komma hem till Sverige var tacksamt! Jag hade saknar dumma saker  som pressbyran och ICA's chips. 
Efter ca 3 veckor fick jag ett samtal fran en familj som jag larde kanna under min tid i USA. Dom talade om for mig att morfarn hade gatt bort (ma han vila i frid) och undrade om inte jag kunde komma och halla mormor sallskap till hon kommit pa fotter igen. Eftersom jag inte annu hade skaffat varken jobb eller lagenhet tyckte jag att det verkade vara det ratta att gora och sa ja. Sa dom bokade en biljett at mig direkt och den 1 November flog jag tillbaka till San Francisco. 
 
Jag har nu bott i Lucas Valley - ca 10 minuter fran var jag bodde forra aret - i tva mander och om tre veckor ar det dags att flyga hem till Sverige igen!



 
 
Taxi Driver by the Larkspur Landing Ferry Building
 
 
RSS 2.0